CALENDARI RESERVES ONLINE >>

Reserva la teva estada

+ FAQs

 

Vols viure una aventura al cor d’un bosc del Prepirineu Català? Aquí trobaràs tot el que necessites saber per la teva estada a Forest Days. 

A Forest Days estem especialment il·lusionats

d'anunciar la nostra data de reobertura per la temporada 2020:

  Dijous 25 de Juny. 

Una estada a Forest Days sempre ha estat una experiència a l'aire lliure, exclusivament privada i en mig de la natura més apartada.

El projecte turístic de Forest Days va ser conscientment dissenyat ara fa 6 anys, per a oferir una experiència amb poca densitat de visitants i així poder centrar-se en la qualitat.

L'avantatge de disposar únicament de quatre allotjaments, notablement separats, sempre ha facilitat que la interacció amb altres hostes sigui gairebé nul·la, si es desitja.

Els nostres espais i tendes sempre han estat delicadament preparats i el parament i roba de llit meticulosament gestionat per l'equip de bugaderia professional local.

Cada allotjament sempre ha gaudit del seu propi bany sec ecològic i privat, que a més de minimitzar el malbaratament de l'aigua de manera molt més eficientment, evita la necessitat de l'ús dels banys tradicionals a l'àrea del Cobert.

Amb 5 hectàrees de bosc i camps per a 4 campaments, a Forest Days sempre hi ha hagut un munt d'espai per a tothom.

Precisament per això, hem hagut de fer relativament pocs canvis en aquesta nova etapa de la temporada 2020.

Tot i això, us suggerim que els llegiu atentament abans d'efectuar una reserva. Són els següents:

 

CANVIS  2020

Introduïts el 27 de Maig 2020

 • No es servirà esmorzar durant la temporada 2020

Per tal de minimitzar el contacte personal innecessari i eliminar excessiva manipulació, l'esmorzar ja no estarà inclòs en l'estada i malauradament, la cistella d'esmorzar ja no es portarà als campaments cada matí.

Aquest canvi quedarà reflectit a les nostres Tarifes 2020, amb una  reducció del 10% sobre el preu de l'allotjament. 

Per a les noves reserves efectuades a partir del 26 de Maig, aquest descompte s'aplicarà en el moment d'efectuar la reserva a la plataforma online.

En el cas de les reserves existents, el descompte s'aplicarà en el moment de l'abonament del balanç final.

En ambdós casos, aquest descompte quedarà reflectit en el document pdf del sumari de la reserva que es generi.

 

 • Nova Política de Reserves i Cancel·lacions

Cada reserva estarà vinculada a la nova política flexible de reprogramació que detallarem a continuació.

Aquest nou canvi en la política de Cancel·lacions substitueix el seu equivalent estipulat fins ara en els nostres Termes i Condicions i a la de la secció "Punts Clau" de la pàgina de reserves.

 • Com és habitual, serà necessari un dipòsit del 25% del cost del total de l'estada per efectuar la reserva.

 • No obstant això, l'abonament de la resta del balanç de la reserva s'efectuarà  només 2 setmanes abans  de l'estada, i no 30 dies abans com era habitual, per tal que pugueu estar el més segurs possible del fet que podreu portar endavant els vostres plans de vacances.

 • EN CAS DE NOU ESTAT D'ALARMA: En cas que s'establís de nou l'Estat d'Alarma amb noves restriccions de desplaçament, o que Forest Days és veies forçat a tancar portes, s'oferirà als clients la  flexibilitat per poder canviar la data de la reserva  per una nova data durant el 2020, sense cap mena de cost afegit.

 • En cas de falta de disponibilitat de dates pel 2020, la reserva podrà ser reprogramada, també sense cap mena de cost afegit, per la temporada 2021, un cop s'obri el calendari per l'any vinent. Val a dir però, que qualsevol diferència entre les tarifes d'un any i l'altre, haurà de ser abonada.

NOTA IMPORTANT: Donats els canvis introduïts pel que fa a la flexibilitat de la reprogramació de les reserves en cas de cancel·lació i en la reducció del període de temps per l'abonament final de les reserves, els dipòsits i els balanços finals no seran reemborsables. 

 

 • Gel Hidroalcohòlic

 

Els convidats trobaran gel hidroalcohòlic a la seva disposició en els punts de les instal·lacions on pugui donar-se interactuació amb altres convidats.

Els nostres protocols de neteja a les àrees comunes també s'incrementaran.

 

 • Contactless Check-In 

Com alguns sabeu, el nostre check-in és molt especial i sempre ha estat un afer d'exteriors... fins i tot si plou! De fet sempre hem pensat que l'experiència comença des del moment que sortiu del cotxe.

A partir d'ara introduirem canvis per a reforçar la distància social en arribar, sense que afecti la nostra calorosa i divertida benvinguda habitual.

 

 • Espai de El Cobert - Dutxes i banys

El Cobert compte amb 2 amplis quartos de bany equipats amb dutxes i lavabos tradicionals.

Per tal de reduir l'aleatorietat en el nombre de convidats utilitzant-los i incrementar eficaçment el control higiènic, cada un dels espais de bany serà designat únicament a 2 dels campaments.

 

 • Reconfiguració de l'espai de cuina exterior – The Forest Kitchen

L'espai de cuina exterior ha estat reconfigurat i engrandit per tal d'aconseguir 2 espais de cuina separats i independents, totalment equipats i que garanteixin la separació i comoditat dels convidats. 

Es designaran únicament 2 dels campaments per cada espai, reduint així a la meitat el nombre de convidats utilitzant-los.

Nota: els utensilis d'ús comú pertanyents a les barbacoes dels espais de cuina, se suprimiran. Seguirem facilitant-vos els elements necessaris per a la neteja de plats i utensilis (sabó, cubell etc.) a mes d'un fregall nou per a cada estada.

Per tal de cuinar en aquest preciós i singular espai exterior, us engresquem com sempre a portar els vostres propis utensilis de cuina, o llogar els nostres bonics Kits de Cuina vintage.
 

NOTA IMPORTANT:

Forest Days es troba a la regió sanitària de "Catalunya Central".

Per tal que la reserva tingui validesa, és necessari que ABANS de fer una reserva,

comproveu que les restriccions de transport VIGENTS a la vostra regió sanitària

us permetran desplaçar-vos a Forest Days, en la data de la vostra reserva.
 

I això és tot.

L'essència de l’experiència continua sent la mateixa.

Podràs fer les mateixes coses que acostumaves a fer aquí.

Podràs demanar els nostres fantàstics Packs BBQ de carn local 100% ecològica, preparats pels carnissers de Cal Monegal, i cruspir-te'ls amb deler després de fer-los a la brasa quan es posa el sol, com sempre.

Podràs prendre't una deliciosa cervesa artesana de Km0, del nostre Honesty Bar.

Podràs badar mirant els estels brillantíssims a la nit, mentre escoltes com parlen els mussols.

Continuarem ajudant-vos a planejar el vostre dia (malgrat la distància de 2 metres!) perquè li tragueu tot el de suc al què aquesta meravellosa contrada té per oferir mentre sou aquí.

I estem segurs que el bosc, amb totes les seves fascinants criatures, arbres, sons, ombres, silencis i contrallums, obrarà la seva màgia per retornar-nos a tots el somriure i la joia de viure. 

Aquí, tots i cadascun de nosaltres us esperem,

amb la nostra alegria encomanadissa i energia de sempre.

Ens veiem, ara si, al bosc.

L'Equip de Forest Days

Si et ve de gust gaudir d’una aventura a Forest Days i desitges realitzar una reserva, et suggerim que abans de fer-ho et prenguis un parell de minuts per llegir els següents punts clau.

Et seran molt útils, ja què contenen informació molt important sobre la teva futura estada amb nosaltres.

 

FAQS : PUNTS CLAU PER LA TEVA ESTADA

 

: : Preus 2020 : : (Actualitzat el 25/05/20)

 

 

Els preus són per nit per a dos adults en una tenda.  Els preus per adults o nens addicionals els trobareu aquí.   

* Disposem de tarifes i requisits especials pel lloguer d’espais a productores audiovisuals i fotògrafs professionals, disponible via petició previa.

Calendar_2020_CAT_COVID_August.jpg
 

: : El procés de reserva : :  (Actualitzat el 25/05/20)

 • Totes les reserves es realitzen a través del sistema de reserves online de la nostra pàgina web, al qual s'accedeix des del Calendari Online situat a la part superior d'aquesta pàgina.

 

 • Per confirmar la teva reserva, cal efectuar un dipòsit no reemborsable del 25% de l'import total de l'estada (o l'abonament de la totalitat si l'estada s'efectua en menys de 14 dies) amb targeta de crèdit en el moment de la reserva.

 

 • Totes les reserves han de ser abonades en la seva totalitat 14 dies abans del primer dia de l'estada. Si el depòsit ja ha estat abonat, el cobrament final s’efectuarà automàticament mitjançant la mateixa targeta utilitzada per efectuar el depòsit, 14 dies abans de la primera data de l’estada. Forest Days es posarà en contacte amb tu uns dies abans via email per recordar-te que s’efectuarà aquest cobrament.

 • Si us plau, tingues en compte que:

  • El dipòsit del 25% de l'import de l'estada no és reemborsable i no és transferible a una altra reserva.

  • No serà possible efectuar canvis de data una vegada la reserva estigui abonada parcialment o totalment, ja que això es considera, a efectes, una cancel·lació. Per a més detalls sobre la nostra política de cancel·lacions, consulta la nostra pàgina de Termes i Condicions.

 

 • Si per qualsevol motiu tinguessis algun problema en realitzar la teva reserva online, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’assistirem amb el procés de reserva.

 

 

Tornar als punts clau >>

 

: : Estades Mínimes​ : : 

Les estades mínimes requerides són:

** Actualitzat el 04/08/20 : mínim de dues nits durant la resta de l'any 2020 **

 

 • Mínim 3 nits - Per estades durant la segona quinzena de Juliol, Agost i ponts específics 

 • Mínim 2 nits - Per estades durant la resta de l'any i Dates Excepcionals (Són dates de publicació posterior amb disponibilitat d'última hora entre períodes de llarga duració)

Tornar als punts clau >>

 

: : Horaris d’Entrades i Sortides : : 

Els campaments estaran disponibles per efectuar el check-in, a partir de les 15:00h i com a màxim fins a les 20:00h.

Les sortides s'efectuaran abans de les 12:00h.


Nota important: No es possible alterar aquest horaris sense consulta prèvia amb Forest Days.

Tornar als punts clau >>

 

: : Que Inclou? : : (Actualitzat el 25/05/20)

A Forest Days hem intentat pensar en tots els detalls necessaris per fer la teva estància el mes confortable possible, per tal de que nomes et facin falta els teus detalls mes personals.

 

Durant la teva estància al campament, que compte amb una tenda de 5 metres de diàmetre i tots els elements d’exterior que necessites, gaudiràs també de:

 • Tovalloles i tota roba de llit

 • Te i cafè de cortesia dins la tenda a disposició dels hostes

 • El teu propi bany sec i ecològic amb inodor i rentamans

 

Durant la teva estància també podràs gaudir dels nostres espai comuns com són: “El Cobert” on es troben les dutxes i banys tradicionals, així com del nostre “Honesty Bar”.

Tornar als punts clau >>

 

: : Estufes de Llenya i el Foc de Campament : :

Durant els mesos més freds, que en general oscil·len des de principis d'octubre fins a mitjans de Maig, les nostres estufes de llenya estaran instal·lades a totes les tendes. A mes hi serà inclosa tota la llenya que pugis necessitar per gaudir de la teva estància amb comoditat.

Cal tenir en compte que les dates exactes per instal·lar o desinstal·lar les estufes dins les tendes estaran sempre subjectes a les condicions climàtiques i de les restriccions forestals vigents relacionades a la previsió d'incendis.

Recorda que durant aquest període no ens es possible allotjar a mes de dues persones per tenda.

Durant aquest període, les sessions de Foc de camp tindran lloc a la zona comunitària central, però estaran sempre subjectes a la normativa i permisos concedits pels Agents Rurals.

Tornar als punts clau >>

 

: : Reserves amb Nens : :

  :: FAMÍLIES AMB NENS 2020:   Aquest any les estufes de llenya es retiraran de les tendes entre el 21 de maig i el 27 de setembre, per tant, durant aquest període, les famílies amb canalla (sempre de 6 anys o més) podran allotjar-se als campaments.

 

Informació important pels pares i mares:

L'objectiu de Forest Days és oferir una experiència d'acampada el més autèntica i adulta possible.

Es molt important per a nosaltres poder oferir i garantir a tots els nostres convidats el silenci i tranquil·litat tan característic de Forest Days.

 

Forest Days no és un allotjament convencional i no compta amb una zona infantil d'entreteniment. El propi bosc i els voltants són suficients per mantenir els nostres convidats més joves més que entretinguts! però és un entorn que pot suposar un perill per a nens molt petits.

 

Per aquesta rao, l’edat mínima requerida per allotjar-se a Forest Days es de 6 anys i els nens han d'estar supervisats en tot moment pels pares.

 

Les famílies amb nens de més de 6 anys són molt benvingudes en els nostres campaments designats.

Son campaments que per les seves característiques i ubicació al bosc són òptims per als convidats més joves, però 

únicament podran allotjar-s'hi nens quan les estufes de llenya dins les tendes estan ja desinstal·lades.

Això sol ser al voltant de les dates de mitjans de Maig fins a mitjans de Setembre, però aquestes dates estan sempre subjectes a les condicions meteorològiques i a les restriccions forestals vigents sobre prevenció d'incendis del moment.

 

Hi ha dues modalitats d'albergar nens als campaments:

 

 • Dins de la tenda principal - Les tendes tenen capacitat per a un màxim de 2 nens en llits supletoris amb matalassos tipus "Z". Aquests matalassos estan col·locats directament sobre el terra i poden configurar-se com seients tipus "puff" durant el dia o com llits durant la nit. Tota la roba de llit està inclosa.

 

 • Tenda Satèl·lit - Per estades de 3 nits o més hi ha la possibilitat d'instal·lar una versió mini de la tenda gran, posicionada directament a terra i a poca distància de la tenda principal. Les tendes satèl·lits tenen la seva pròpia decoració i disposen de llits equipats. Alliberen considerablement l'espai per als adults dins la tenda principal i proporcionen als petits el seu propi i divertit refugi.

 

La tenda satèl·lit pot albergar fins a 3 nens, que és el màxim permès en cada campament.

 

Aquestes són algunes imatges de les nostres tendes especials per als més petits:

Tornar als punts clau >>

1/12

La tenda satèl·lit

El refugi dels aventurers 

més joves

La tarifa d'instal·lació d'una tenda satèl·lit (durant estades de 3 nits o més) és de: 45 Euros per nit.

 

Les tarifes per nen són les següents:

 

 • De 6 a 15 anys - 35 Euros per nit i per persona

 • Nens de més de 16 anys són considerats adults – contacta’ns per fer una reserva

Tornar als punts clau >>

 

 : : Reserves per a Grups : :

Si vols fer una reserva per a un grup , pots comprovar la disponibilitat en el calendari de reserves online, però has de contactar-nos directament via email o mitjançant el formulari de contacte per a realitzar-la.

Tornar als punts clau >>

 

: : Cuinar a Forest Days​ : :

Malauradament no esta permès, sota cap circumstancia, cuinar dins o fora de les tendes o en qualsevol punt dins l’espai dels campaments – inclús amb els teus propis utensilis – durant cap període de l’any.

La regulació forestal anti-incendis en aquesta àrea es molt estricte.


Si vols gaudir de l’experiència de cuinar a l’exterior, podràs fer-ho a la nostre area comú especialment dissenyada: “The Forest Kitchen”


Per aquells de vosaltres que preferiu viatjar lleuger, sense tenir que amoïnar-vos d'empaquetar plats, paelles, coberts i demes estris i galindaines, Forest Days us ofereix la possibilitat de llogar durant la vostra estada un bonic kit de cuina “vintage” amb plats i utensilis d’acer esmaltat blanc com els que utilitzaven els nostres avis. Conté tot el que et fa falta per cuinar les teves pròpies receptes al aire lliure, com un explorador autèntic. 

Els kits inclouen: Oli, sal i cafe suficients per 2 dies aproximadament.

 

Les tarifes de lloguer son les seguents:


•    Forest Kitchen Cooking Kit per a 2 persones – 25 Euros per estància
•    Forest Kitchen Cooking Kit per a 3 - 5 persones – 35 Euros per estància

The Forest Kitchen

Cuinar a la fresca

1/22
 

: : Mascotes​ : :

Lamentablement no podem admetre mascotes en els campaments ja que a Forest Days comptem amb animals propis que transiten lliurement. Admetre animals aliens constituiria un perill per a ells.

 

Forest Days està situat en un bosc apartat i verge, sent aquesta la característica intrínseca del seu encant. Durant la nit, la fauna autòctona - petits senglars, cabirols, conills salvatges, etc - es mou lliurement per la zona i aquests sons nocturns són totalment irresistibles per a un gos domèstic, de manera que no ens seria possible garantir la pau i tranquil·litat en els campaments.

Tornar als punts clau >>

 
 

Contacta’ns

 

 • O a traves del formulari:

CONSELL : És molt probable que si ens truques, no ens trobis al telèfon. Podríem posar el bosc (i la seva rampelluda connexió) com a excusa, però la veritat és que la nostra atenció telefònica és molt limitada.

 

No obstant això, veuràs que ho compensem amb escreix si ens comuniquem per correu electrònic. Amb el temps hem après que som molt més efectius a l'hora de solucionar problemes, dubtes o preguntes, si prèviament ens fas cinc cèntims per email. T’atendrem tan ràpidament com ens sigui (pràcticament) possible*. I pots comptar-hi que sempre, sempre respondrem. 


Ja ho saps. Si hi ha alguna cosa de Forest Days que t’esborrona, agafa el teclat i explica’ns-ho.

Estem aquí per escoltar-te. 

* La nostre intenció es respondre totes les consultes en un termini màxim de 48 hores. Tanmateix, procura afegir el nostre correu electrònic  - info@forestdaysglamping.com -  a la llista de "remitents segurs" de la teva aplicació de correu electrònic, i assegura’t de comprovar també la teva carpeta de correu no desitjat. Si no tens noticies nostres en dos dies, probablement vol dir que el teu correu electrònic s’ha perdut, així que no dubtis en contactar-nos de nou.

Esperem donar-vos la benvinguda ben aviat!

ForestDays_HOME_LogoCHANGE_BADGEforBLOG_