FOREST DAYS' STORE

Benvinguts a la nostra botiga de Campament.


Sempre ens han fascinat aquestes petites botiguetes de queviures endormiscades, com de tramoia empolsinada, que pots trobar fins i tot avui dia en qualsevol racó remot del món. En elles, la dignitat de la necessitat està per sobre de les modes passatgeres.


Podeu trobar-hi tot tipus de coses: cordill, llavors, mànecs de fusta, al costat de conserves i pots de llenties, segells i betum per sabates. Hi ha una gran saviesa en aquest caos aparent, que alhora és extremadament funcional.


Aquí hem intentat oferir-vos el que pensem que farà la vostra estada més interessant, complerta i memorable. Amb el temps, mica en mica seguirem afegint‘hi mes elements temptadors .

 

Però no us deixeu desconcertar per aquest batibull. Mirar i remenar a fira sempre es molt més excitant quan trobes coses imprevisibles, no us sembla?


Happy Browsing!

 

Forest Days'

FOOD:

Ho sabem. Estàs cansat i famolenc després d'un dia sencer d'aventures i vols menjar alguna cosa deliciosa, saludable i ràpid. Molt ràpid. T’entenem. Per sort, els packs de carn a la brasa 100% ecològica i altres delicatessen ja són aquí.


A Forest Days ens sentim molt orgullosos de poder oferir aquesta deliciosa carn ecològica de bestiar criat 100% al Solsonès per cortesia dels ramaders ecològics i carnissers locals de Cal Monegal. Ells son pioners convençudíssims des de fa ara ja 17 anys i produeixen carn ecològica entre els prats de la seva finca del municipi d’Olius i les pastures altes de Busa, tot a pocs quilòmetres de Forest Days. 


Tot això fa que ens sentim inqüestionablement privilegiats de viure a una comarca tan innovadora com el Solsonès i creiem que es un veritable luxe poder gaudir de productes d’una qualitat  i traçabilitat tan excepcional - totalment Km 0!


Nomes cal que demanis els teus packs Online quan facis la teva Reserva, o que ens contactis simplement 3 dies abans de la vostra arribada mitjançant el formulari inferior i els trobaràs en arribar a l’espai refrigerat de El Cobert a punt per cuinar-los i assaborir-los a la nostre cuina a l’aire lliure – The Forest Camp Kitchen


Cada paquet es per a 2 persones i esta envasat al buit per la vostra conveniència. Totes 3 varietats estan maridades amb 2 ampolles de extraordinària cervesa IPA dels artesans vigatans Vic Brewery. I si! també la trobareu fresca i apunt al refrigerador quan arribeu.


Simplement has de portar els acompanyaments que mes t’agradin per gaudir d’aquest festí i ja ho tens!  
 

No podia ser mes fàcil.

* La carnisseria ecològica local de Cal Monegal, estarà de vacances des del 23 d'Agost fins al 20 de Setembre, per tant, per les estades durant aquests dies, malauradament els nostres packs BBQ no estaran disponibles.

Organic BBQ Packs for Two

HAMBURGESA ECOLÒGICA 100% DE VEDELLA

2 x hamburgueses artesanes de 220 gms cadascuna de pura vedella ecològica 100%, completes amb 2 talls de cansalada ecològica.

+

2 ampolles de deliciosa cervesa artesana IPA de VicBrewery.

25 Euros / Pack for Two

Pack de carn a la brasa 100% ecològica compost de:

 

2 x Botifarres de porc eco

2 x costelles de xai eco

2 x mitjanes de xai eco

2 x talls de cansalada eco

+

2 ampolles de deliciosa cervesa artesana IPA de VicBrewery.

CARN A LA BRASA ECOLÒGICA

Organic BBQ Packs for Two

30 Euros / Pack for Two

Organic BBQ Packs for Two

COM COMPRAR?

Pots sol·licitar teus packs Barbacoa quan facis la teva reserva - només has de buscar-los en la secció "Extres Addicionals" al Formulari de Reserva Online - o simplement contactant-nos mitjançant el formulari inferior.

L’antelació necessària per efectuar un encàrrec es d’un mínim de 3 dies abans de l’arribada a Forest Days.

 

* La opcio de compra en la Forest Days Store esta disponible únicament a clients amb estància.

35 Euros / Pack for Two

Organic BBQ Packs for Two

“ASADO” BARBACOA ARGENTÍ

Pack de carn de vedella 100% ecològica per la brasa compost de:

 

2 x talls de costellam de vedella “Asado de Tira”

1 tall sencer de 500 gms de Vedella ecològica "Churrasco”

+

2 ampolles de deliciosa cervesa artesana IPA de VicBrewery.

Forest Days'

BOOKS:

BOOKLETS "BIBLIOTECA DEL CORDILL"

Editorial Grata Lectura 

COMING SOON

Els llibres de la Biblioteca del Cordill són com petits pous de saviesa.

Com si a les golfes haguéssim trobat un antic quadernet amb les notes de l'àvia.

Amb velles receptes medicinals infal·libles, curiositats oblidades i fins i tot petits contes.

 

Tot això ben lligadet per no oblidar-ho.

Prova a tenir-ne un a mà .. Veuràs.

Et tornes més savi!

3 Euros / Booklet

 

Forest Days

Presents:

Regala la Màgia del Bosc. Sorprèn als teus amb una Experiència Forest Days. Tan fàcil com aconseguir la nostra Gift Wallet i imprimir el regal tu mateix.

TOT EL QUE NECESSITES ÉS:

Un Full de Paper i una Impressora

Un regal únic amb un toc "Crafty".

 

Aquest és un regal que ho té tot. En primer lloc, una estada a Forest Days té tots els ingredients per ser el regal perfecte. És una experiència increïblement emocionant i divertida que no és fàcil d'oblidar.


A més, la nostra Gift Wallet, amb el seu disseny especial, et permet presentar el teu regal d'una manera encantadora i original. Segur que no trobaràs un regal tan maco a les botigues!


Només has de seguir aquestes senzilles instruccions i sens dubte seràs coronat - Reina o Rei - dels regals bonics!

 

 

Et ¡voilà! El teu super regal està llest!

 

Prepara't perquè t’estimin molt molt !

 

 

Salutacions

des del Bosc.

xx

 

EL RESULTAT 

ForestDays_HOME_LogoCHANGE_BADGEforBLOG_