top of page

FOREST DAYS' STORE

La petita botiga al bosc

Benvinguts a la nostra botiga de Campament.

 

Sempre ens han fascinat aquestes petites botiguetes endormiscades, com de tramoia empolsinada, que pots trobar fins i tot avui dia en qualsevol racó remot del món. En elles, la dignitat de la necessitat està per sobre de les modes passatgeres.

Podeu trobar-hi tota mena de coses: cordill, llavors, mànecs de fusta, al costat de conserves i pots de llenties, segells, joguines de fusta i betum per sabates. Hi ha una gran saviesa en aquest caos aparent, que alhora és extremadament funcional.

Aquí intentem oferir-vos coses boniques, pràctiques i inigualables. Amb el temps, de mica en mica seguirem afegint-hi més elements temptadors.

Però no us deixeu desconcertar per aquest batibull. Mirar i remenar a fira sempre és molt més excitant quan trobes coses imprevisibles, no trobeu?


Happy Browsing!

 

  Disponibles a l'Online Store  

Només disponibles

amb reserva d'estada:

... i la nostra Forest Days Gift Wallet

descarregable de franc!

Wood Spirits CAT
1607693462437.jpeg

Forest spirit  :  Esperit del Bosc


/ˈfɒrɪst ˈspɪrɪt/

Noun  -  Nom  -  Nombre

"Ser sobrenatural i incorpori, del que es creu que habita al bosc."

La màgia de tocar fusta.

Durant segles, a molts països, les llegendes populars han mantingut viva la creença que els boscos estaven habitats per esperits que vivien dins els arbres. 


Aquests esperits - que en les cultures indo-europees tenien diferents noms: Dryads, Skogvættirs, Forest Spirits o Tree Spirits - eren uns éssers sobrenaturals, immensament poderosos i forts, però profundament savis i afables.

 
Els viatgers avesats, en endinsar-se en un bosc, picaven delicadament el tronc d'un arbre per tal de despertar l'esperit adormit dins i que així els guies i protegís durant la travessa.

El fet de "tocar fusta", d'estar en contacte amb aquesta força poderosa i benevolent, era un acte que generava tranquil·litat.


Era costum esculpir un Esperit del Bosc en un tros de fusta, que alhora esdevenia un talismà apreciat que s'obsequiava a les cases d'éssers estimats.


La seva presencia en una llar, aportava prosperitat, salut, bona sort i benestar.Quan una llar acollia un Esperit del Bosc, aquesta estaria per sempre protegida i beneïda.


Aquests Esperits del Bosc que us presentem aquí,  estan tallats parsimoniosament per mans hàbils que s'estimen profundament aquesta fusta, nascuda de boscos catalans.


Amb la seva bellesa crua i aspre, ells ens transporten a un món ingenu, honest, d'una autenticitat inqüestionable, on la veritable màgia resideix en les coses senzilles i sempiternes.

En tindrem prou amb una mirada, perquè ens ho recordin cada vegada.

BBQ Pack CAT

Forest Days'

FOOD:

Ho sabem. Estàs cansat i famolenc després d'un dia sencer d'aventures i vols menjar alguna cosa deliciosa, saludable i ràpid. Molt ràpid. T’entenem. Per sort, els packs de carn a la brasa 100% ecològica i altres delicatessen ja són aquí.


A Forest Days ens sentim molt orgullosos de poder oferir aquesta deliciosa carn ecològica de bestiar criat 100% al Solsonès per cortesia dels ramaders ecològics i carnissers locals de Cal Monegal. Ells son pioners convençudíssims des de fa ara ja 17 anys i produeixen carn ecològica entre els prats de la seva finca del municipi d’Olius i les pastures altes de Busa, tot a pocs quilòmetres de Forest Days. 


Tot això fa que ens sentim inqüestionablement privilegiats de viure a una comarca tan innovadora com el Solsonès i creiem que es un veritable luxe poder gaudir de productes d’una qualitat  i traçabilitat tan excepcional - totalment Km 0!


Nomes cal que demanis els teus packs Online quan facis la teva Reserva, o que ens contactis simplement 3 dies abans de la vostra arribada mitjançant el formulari inferior i els trobaràs en arribar a l’espai refrigerat de El Cobert a punt per cuinar-los i assaborir-los a la nostre cuina a l’aire lliure – The Forest Camp Kitchen


Cada paquet es per a 2 persones i esta envasat al buit per la vostra conveniència. Les 3 varietats es combinen amb 2 ampolles de cervesa extraordinària d'una cerveseria artesana. I si! també la trobareu fresca i apunt al refrigerador quan arribeu.


Simplement has de portar els acompanyaments que mes t’agradin per gaudir d’aquest festí i ja ho tens!  
 

No podia ser mes fàcil.

Aquest any la nostra carnisseria preferida gaudirà de les seves merescudes vacances d'estiu del 12 d'agost al 5 de setembre... així que els nostres packs barbacoa no estaran disponibles durant aquest període. 

Organic BBQ Packs for Two

HAMBURGESA ECOLÒGICA 100% DE VEDELLA

2 x hamburgueses artesanes de 220 gms cadascuna de pura vedella ecològica 100%, completes amb 2 talls de cansalada ecològica.

+

2 ampolles de deliciosa cervesa artesana.

30 Euros / Pack for Two

Pack de carn a la brasa 100% ecològica compost de:

 

2 x Botifarres de porc eco

2 x costelles de xai eco

2 x mitjanes de xai eco

2 x talls de cansalada eco

+

2 ampolles de deliciosa cervesa artesana.

CARN A LA BRASA ECOLÒGICA

Organic BBQ Packs for Two

35 Euros / Pack for Two

Organic BBQ Packs for Two

Gràcies! Missatge enviat.

COM COMPRAR?

Pots sol·licitar teus packs Barbacoa quan facis la teva reserva - només has de buscar-los en la secció "Extres Addicionals" al Formulari de Reserva Online - o simplement contactant-nos mitjançant el formulari inferior.

L’antelació necessària per efectuar un encàrrec es d’un mínim de 3 dies abans de l’arribada a Forest Days.

 

* La opcio de compra de menjar en la Forest Days Store, esta disponible únicament a clients amb estància.

40 Euros / Pack for Two

Organic BBQ Packs for Two

“ASADO” BARBACOA ARGENTÍ

Pack de carn de vedella 100% ecològica per la brasa compost de:

 

2 x talls de costellam de vedella “Asado de Tira”

1 tall sencer de 500 gms de Vedella ecològica "Churrasco”

+

2 ampolles de deliciosa cervesa artesana.

Forest Days Books - Cordill

Forest Days'

BOOKS:

BOOKLETS "BIBLIOTECA DEL CORDILL"

Editorial Grata Lectura 

COMING SOON

Els llibres de la Biblioteca del Cordill són com petits pous de saviesa.

Com si a les golfes haguéssim trobat un antic quadernet amb les notes de l'àvia.

Amb velles receptes medicinals infal·libles, curiositats oblidades i fins i tot petits contes.

 

Tot això ben lligadet per no oblidar-ho.

Prova a tenir-ne un a mà .. Veuràs.

Et tornes més savi!

3 Euros / Booklet

Només disponible quan feu una reserva. Podreu demanar-lo a la pàgina d’"Extres".


El trobareu al vostre campament quan arribeu a Forest Days.

Gift Voucher CAT

Forest Days

Presents:

Regala la Màgia del Bosc. Sorprèn als teus amb una Experiència Forest Days. Tan fàcil com aconseguir la nostra Gift Wallet i imprimir el regal tu mateix.

TOT EL QUE NECESSITES ÉS:

Un Full de Paper i una Impressora

Un regal únic amb un toc "Crafty".

 

Aquest és un regal que ho té tot. En primer lloc, una estada a Forest Days té tots els ingredients per ser el regal perfecte. És una experiència increïblement emocionant i divertida que no és fàcil d'oblidar.


A més, la nostra Gift Wallet, amb el seu disseny especial, et permet presentar el teu regal d'una manera encantadora i original. Segur que no trobaràs un regal tan maco a les botigues!


Només has de seguir aquestes senzilles instruccions i sens dubte seràs coronat - Reina o Rei - dels regals bonics!

 

TOT EL QUE NECESSITES FER ÉS:

Aconsegueix l’arxiu primer

Gràcies! rebràs l’arxiu ben aviat.

 

Et ¡voilà! El teu super regal està llest!

 

Prepara't perquè t’estimin molt molt !

 

 

Salutacions

des del Bosc.

xx

 

EL RESULTAT 

bottom of page