top of page

L’EXPERIÈNCIA:  Factor # 1 de 3  

El teu espai al bosc 

Forest Days és una experiència pels amants de la natura amb deler d’aventures.

És un viatge en el temps.

És un somni per a l'infant que tots portem dins. 

El teu campament al bosc conté tots els elements necessaris, tot i l’aparent simplicitat dels components, perquè gaudeixis d’una estada amb el màxim confort. Molts d’aquest elements són fets a mà artesanalment e inevitablement destil·len l’aire romàntic d’altres temps que es mereix una experiència com aquesta.

 

El teu campament, amagat entre pins i romaní, té tot l’espai perquè puguis sentir la soledat de l'entorn si la busques.

Les velles tendes, amb un disseny robust e inalterat pel pas dels anys i amb noms inspirats en antigues aventureres i aventurers, tenen cadascuna una cabana de fusta que conté el bany ecològic exclusivament per tu. 

 

Descobriràs l’emoció de dormir sota les estrelles amb només una delicada paret de cotó entre tu i la nit. Amb un llit tan confortable com gran i una estufa de llenya pels mesos de fred, t’adormiràs bressolat al so del xiuxiueig del bosc. 

 

Vols saber més sobre els elements clau que composen el teu espai al bosc?

 

La Tenda: La bellesa de la simplicitat >>

La petita cabana de fusta: El teu bany ecològic >>

El Cobert: Un espai de dutxa amb caràcter >>

Consultar Disponibilitat i Preus >>

 

Experience_forest01.jpg
Discover_16.jpg
Discover_12.jpg
PageHeader_ELEM.jpg
Header_0009.jpg
Experience_surr01.jpg

L’EXPERIÈNCIA:  Factor # 2 de 3  

L'atmosfera al bosc

La seva quietud t’embolcallarà d’un ritme diferent; la lenta i sàvia cadència de la naturalesa viva.

Retrobaràs el plaer de perdre’t entre pins i alzines i escoltar atentament els milions de sons que el bosc et porta. Sigui quin sigui el ritme que porti la teva vida, aquí sentiràs com t’amara la seva pau.

 

La integració en el medi natural en el que et trobes és la principal filosofia de Forest Days. Aquí no hi trobaràs jardins estudiats o camins delimitats, sinó tot un món de natura verge per descobrir.

 

Els campaments, dispersats en cinc hectàrees de terreny, tenen la seva pròpia idiosincràsia. Alguns conviden les parelles a una escapada romàntica, altres són perfectes si vols compartir l’experiència en família.

 

Descobreix què fa l’atmosfera tant especial:

 

El Bosc: i els seus racons secrets  >>

El Foc de Camp: La màgia del foc i les estrelles  >>

Consultar Disponibilitat i Preus  >>

L’EXPERIÈNCIA:  Factor # 3 de 3

El marc escènic

Ens trobaràs a la falda dels Pirineus, on les fèrtils terres de conreu cap al sud del país es troben amb el paisatge feréstec de les muntanyes.

Forest Days està situat al bell mig de la Catalunya rural, a 640 metres sobre el nivell del mar i en una fascinant barreja de pastures i boscos verges amb magnífiques vistes sobre aquest increïble racó de món.

La seductora proximitat de Barcelona, a poc més d'una hora, amb el seu esperit cosmopolita i atrafegat, fa que sentis més encara el contrast d'aquests dos mons.

Els bellíssims pics nevats als mesos d'hivern, i l'esclat de vida i verdor de la primavera i l'estiu, aconsegueixen que la màgia d'aquestes terres es pugui gaudir tot l'any.

Poblets i viles amb encantadors centres històrics et guanyaran el cor i la seva oferta gastronòmica se't farà difícil de resistir. Per als més incansables, una consolidada infraestructura de rutes tant a peu com en bicicleta us mantindrà ben entretinguts, tant o més com la gran oferta d’esports d’hivern d’aquestes petites valls dels Pirineus.

 

Descobreix els rius i muntanyes aquí :

 

Muntanyes i panoràmiques: Volar amb els ulls >>

Rius i llacs per nedar: Refrescar-te d’una manera natural >>

Consultar Disponibilitat i Preus  >>

 

bottom of page